З Днем знань!!!

02.09.2012 10:44

Чудовим і хвилюючим святом – Днем знань розпочався навчальний рік у Баговицькій ЗОШ І –ІІІ ступенів. Це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного з нас. Він дає можливість дорослим повернутися у свої дитячі і юнацькі роки, а учням – за шкільні парти.

Саме у цей день учні, батьки і вчителі з особливою теплотою зустрічали шановних гостей: голову райдержадміністрації Михайла Желізника, голову районної ради Івана Романчука, депутата обласної ради Володимира Мельниченка.

За сприяння депутата обласної ради, кандидата в депутати до Верховної Ради Володимира Мельниченка наша школа отримала в подарунок новий автобус для підвезення до місця навчання учнів з навколишніх сіл Устя, Шутнівці, Тарасівка. Дорослі і учні гучною музикою та оплесками вітали новий шкільний автобус, по святковому прикрашений кольровими повітряними кульками та стрічками. Тепер батькам учнів не доведеться перейматися тим як їхні діти вранці доберуться до школи, а після занять повернуться додому. Поїздку в затишку й теплі їм забезпечить новий автобус.

Щирими та теплим словами гості привітали учнів, батьків і педагогів із Першовереснем, побажали їм усіляких гараздів. Присутні відчули турботу влади про дітей – майбутнє нашої держави. Побільше б таких керівників та депутатів, слова яких підтверджуються конкретною справою, які не стоять осторонь проблем школи.

На урочистій лінійці прозвучали щирі дитячі слова вдячності гостям за такий чудовий подарунок. Також свою подяку висловили батьки учнів, дирекція, педагогічний колектив школи.

Найщасливішими на святі були першокласники, які отримали найбільше подарунків від держадміністрації, сільського голови, місцевого підрозділу «СТІОМІ-Холдінг»

Бажаємо цим турботливим людям задоволення від праці, щоб їхні дні наповнювались людськими радощами, щоб Господь допомагав в усіх справах на благо людей та держави.

Ось таким він був, Першовересень у Баговицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, день, що приніс гарний настрій і чудові подарунки.