Що означає бути добрим?

25.04.2018 14:23

Гра-подорож «Що означає бути добрим?
01.02.2018р. у Баговицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена відкрита виховна година: «Гра-подорож «Що означає бути добрим?»» розпочалась із піснею «Пісня на добро». Ще здавна люди прагнули до добра і ненавиділи зло. І цю думку вони відбили в прислів'ях, які передаються з вуст у вуста. Тому насамперед другокласники потрапили на острів Прислів'їв. Потім вирушили до міста Ввічливості. Помандрували у Казкову долину. Адже саме в казках добро завжди перемагає зло.
Діти згадали, які казкові герої творили добрі справи, приносили радість оточенню. А допомогла їм у цьому Казкова скриня. У Країні вірних друзів творили добрі справи, надавали допомогу близьким людям. Діставшись Доброї землі діти, зрозуміли, що у кожної людини, великої і маленької, — свій шлях до доброти.
Шлях до доброти — нелегкий, довгий шлях, на якому людину чекають зльоти і падіння, спуски і підйоми, чергування добра і зла. Навчитися бути по-справжньому добрим нелегко. Людина повинна частіше зупинятися і розмірковувати над своїми вчинками.
Всім подякували за теплу, довірчу розмову, за добрі, розумні думки, за творче ставлення до роботи.