Зустрічей учнів з правоохоронцями

25.04.2018 14:31

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.
21 березня 2018 року у Баговицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч учнів зі старшим інспектором ювенальної превенції капітаном поліції Саранчуком Анатолієм Миколайовичем та інспектором сектору ювенальної превенції старшим лейтенантом поліції Горбанюком Олегом Євгеновичем.
Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання та індивідуальні роз’яснювально-профілактичні бесіди з учнями та батьками.
Учні школи уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на запитання, які є актуальними для нашої школи. Поліцейські нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці.
Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні правоохоронцям за співпрацю та високий професіоналізм.