Перший дзвоник 2017

01.09.2017 00:00

1 вересня у Баговицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Директор школи Арсенюк Микола Миколайович привітав всіх з чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.
Школярі отримали привітання та подарунки від директора Департаменту охорони здоров'я Хмельницької облдержадміністрації, депутата обласної ради Цуглевича Якова Миколайовича, голови Устянської сільської ради Сидорука Юрія Григоровича, депутата районної ради, голови асоціації сільськогосподарських товаровиробників «Поділля» Гая Ігоря Віталійовича, директора соціальної політики ТОВ «Енселко Агро» разом з «Кернел» Ляховченка Руслана Миколайовича, менеджера «Енселко Агро» с. Баговиця Свідерської Валентини Петрівни.
Розпочався навчальний рік першим уроком - «Моя Україна у співдружності європейських народів». Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!