Місячник "Увага! Діти – на дорозі!"

25.04.2018 14:08

В жовтні 2017 року, в рамках місячника "Увага! Діти – на дорозі!" в Баговицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проходять профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху, головною метою яких є збереження життя і здоров'я дітей.
За цей період була проведена належна виховна робота, спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі, запобігання випадків травмування дітей в автопригодах та під час місяця по класам пройшли виховні години «Безпечний шлях до школи», «Увага на дорозі», «Правила дорожні ти знай і виконуй» та бесіди «На наших вулицях», «Дорожня розмітка, "Перехрестя та їх види". Учні не тільки пригадали правила дорожнього руху, а й на практиці вчилися правильно переходити дорогу.
З учнями 5-11 класів написано диктанти з безпеки дорожнього руху та здоров'я учнів.
У межах місячника безпеки на дорозі проведено конкурс малюнків «Вулиця повна несподіванок».
17 жовтня школярі зустрілись з інспектором ювенальної превенції майором Гоголем Олександром Васильовичем, інспектором сектору превенції, старшим лейтинантом поліції Горбанюком Олегом Євгеновичем, дільничим офіцером поліції Коновалом Сергієм Миколайовичем
Під час зустрічі правоохоронці ознайомили школярів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Розповіли юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірили знання учнів Правил дорожнього руху для пішохода.

Завершилася зустріч на шкільному подвір’ї, де школярі мали змогу оглянути автомобіль патрульної служби, уявити себе на місці працівника поліції.

Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам цих служб за співпрацю та високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.
Спордіваємось, що відтепер наші діти будуть втілювати на практиці ті правила, які обговорювалися в школі.